Ріжки горіхові

Склад:
яєчні білки - 3 шт.
цукрова пудра - 200 г
горіхи волоські - 200 г
сироп фруктовий - 2 ст. ложки
Рецепт (як приготувати):
Яєчні білки збийте в піну, потім в декілька прийомів введіть цукрову пудру і мелені волоські горіхи.

На деко, змащене маслом, відсадити масу у вигляді ріжків і випікайте 40 хвилин при 100 ° С.

Охолоджені ріжки оформите фруктовим сиропом і посипте рубаними горіхами.

Ягідно-фруктовий флан

Склад:
печиво - 250 г
масло вершкове - 100 г
сік апельсиновий - 4 ст. ложки
малина - 1 склянка
ківі - 2 шт.
кокосова стружка - 2 ст. ложки
цукор - на смак
Рецепт (як приготувати):
Печиво подрібніть, перемішайте з розтопленим маслом і апельсиновим соком. Викладіть масу в форму, ущільните і витримайте в холодильнику 1 годину.

Половину норми малини протріть, додайте цукор за смаком. Ківі наріжте скибочками.

При подачі викладіть корж з форми, змастіть його малиновим пюре. Оформіть флан залишилися ягодами, скибочками ківі і посипте коксової стружкою.

Ріжки горіхові

.

 

 

 

 

 

 

 

 

.

Ягідно-фруктовий флан

Бесплатный конструктор сайтовuCoz