Ріжки горіховіСклад: яєчні білки - 3 шт. цукрова пудра - 200 г горіхи волоські - 200 г сироп фруктовий - 2 ст. ложки Рецепт (як приготувати): Яєчні білки збийте в піну, потім в декілька прийомів введіть цукрову пудру і мелені волоські горіхи.
На деко, змащене маслом, відсадити масу у вигляді ріжків і випікайте 40 хвилин при 100 ° С.
Охолоджені ріжки оформите фруктовим сиропом і посипте рубаними горіхами.Ягідно-фруктовий фланСклад: печиво - 250 г масло вершкове - 100 г сік апельсиновий - 4 ст. ложки малина - 1 склянка ківі - 2 шт. кокосова стружка - 2 ст. ложки цукор - на смак Рецепт (як приготувати): Печиво подрібніть, перемішайте з розтопленим маслом і апельсиновим соком. Викладіть масу в форму, ущільните і витримайте в холодильнику 1 годину.
Половину норми малини протріть, додайте цукор за смаком. Ківі наріжте скибочками.
При подачі викладіть корж з форми, змастіть його малиновим пюре. Оформіть флан залишилися ягодами, скибочками ківі і посипте коксової стружкою.
|
|